Tilaa STS:n uutiskirjeitä

Suomen Taiteilijaseura (STS) on valtakunnallinen kuvataidejärjestöjen kattojärjestö. Tehtävämme on olla kuvataiteen asiantuntija, vaikuttaja ja ammattitaiteilijoiden puolestapuhuja. Julkaisemme kolmea sähköpostiuutiskirjettä, jotka ovat tilattavissa vapaasti ja veloituksetta:

STS:n uutiskirje taiteilijoille

Ammattikuvataiteilijoille suunnattu uutiskirjeemme ilmestyy kahden viikon välein. Se sisältää tietoa STS:n toiminnasta kuten tapahtumista, koulutuksista, edunvalvontatavoitteistamme ja työstämme kuvataide- ja taiteilijapolitiikassa. Uutiskirje myös välittää taiteilijoille tietoa oman taiteellisen työn tueksi, kuten tietoa apurahoista, residensseistä, taidekilpailuista, näyttelyhauista ja työtilaisuuksista.

STS:n sidosryhmäuutiskirje

Sidosryhmillemme suunnattu uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Se kertoo tiiviisti STS:n toiminnasta, edunvalvontatyöstä ja -tavoitteista ja kuvataiteen kentän sekä taiteilijapolitiikan muutoksista. Uutiskirje on suunnattu erityisesti päättäjille, kuvataiteen ja kulttuurin ammattilaisille, medialle ja kuvataiteesta kiinnostuneille.

Prosenttiperiaatteen uutiskirje

Julkisesta taiteesta kertova Prosenttiperiaatteen uutiskirje ilmestyy kerran kuussa. Se välittää uutisia uusista taideteoksista ja taidehankkeista, poliittisista päätöksistä edistää julkista taidetta, taidekilpailuista ja yhteistyömahdollisuuksista. Uutiskirje on suunnattu erityisesti kuvataiteilijoille, muotoilijoille, arkkitehdeille, rakennuttajille, päättäjille ja julkisesta taiteesta kiinnostuneille.