Kannatusjäseneksi

Taiteen ystävät ovat olleet Suomen Taiteilijaseuran tärkeitä tukijoita seuran perustamisesta lähtien. Suomen Taiteilijaseuran kannatusjäsenet osallistuvat työhön suomalaisen kuvataiteen ja kuvataiteilijoiden tukemiseksi. Seuran kannatusjäseniksi voivat liittyä kaikki taiteen ystävät tai oikeustoimikelpoiset yhteisöt.


Kannatusjäsenedut 2019

Kannatusjäsenet osallistuvat vuosittaisiin taideteos- ja taidekirja-arpajaisiin ja saavat kutsun seuran järjestämiin näyttelyihin ja muihin tapahtumiin.

Kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen Kustannus Oy Taiteen normaalihintaisista kirjoista. Kustannus Oy Taide kustantaa taideteoreettisia ja taidefilosofisia teoksia, taidealan oppi- sekä käsikirjoja, klassikoita, taiteilijakirjoja sekä muuta kuvataidealaan liittyvää kirjallisuutta.

Suomen Taiteilijaseuran kannatusjäsenet saavat jäsenetuna 15% alennuksen PARVS-kustantamon kirjoista, joita voi tilata kustantamon verkkokaupasta. PARVS-kustantamo on taidekirjoihin ja arkkitehtuurijulkaisuihin keskittynyt kustantamo, joka tekee  kirjoja suomalaisille museoille, gallerioille, taiteilijoille ja arkkitehdeille. Kustantamon tavoitteena on julkaista laadukkaita, aikaa kestäviä taidekirjoja ja tehdä suomalaista taidetta tunnetuksi.

Suomen Taiteilijaseuran järjestämissä Taiteilijaseurat-keskustelutilaisuuksissa puhutaan taiteilijan työhön ja kuvataiteeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Kannatusjäsenet maksavat seuralle vuosittain jäsenmaksun.
Vuonna 2019 kannatusjäsenmaksu on 40 euroa.

Lisätietoja kannatusjäsentoiminnasta:
Marketta Tuomainen (ma–ke)
puh. 040 8345 170, marketta.tuomainen(at)artists.fi.

Liity Suomen Taiteilijaseuran kannatusjäseneksi: