Vapaita residenssijaksoja Grassinan ateljeetalossa alkuvuonna 2019

Grassinan ateljeetalossa on vapaana seuraavat yksittäiset jaksot ja ateljeet alkuvuodesta 2019: Giotto-ateljee tammikuussa ja Pontormo-ateljee toukokuussa. Tammikuun jaksoa on mahdollista vuokrata myös lyhempinä kausina, muutoin kuukaudet vuokrataan aina kokonaisina.

Ateljeetalo sijaitsee Grassinan kylässä 12 km Firenzestä etelään. Talossa on neljä työhuonetta, joihin jokaiseen kuuluu makuuhuone tai makuutila. Perusvuokra on 899€/kuukausi tai 450 € /2 viikkoa tai 650€/3 viikkoa seuraavien liittojen jäseniltä: MUU ry, TML, STG, VTL ja Suomen kuvanveistäjien liitto. Muilta vuokra on 25 % korkeampi. Mahdollisista mukaan lähtevistä henkilöistä peritään erikseen lisämaksu, aikuiset 25 %, lapset 5 % perusvuokrasta.

Peruutuspaikat myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo. Teosnäytteitä ei tarvitse lähettää.

Lisätietoja ateljeista ja hakulomake löytyy sivuilta http://www.ateljeesaatio.fi/grassina.html  tai Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiöstä, puh. (09) 7268 0471,