Tuulensuun ateljeetalossa kesälle 2020 vapaita aikoja

Tuulensuun ateljeetalossa on alkavalle kesälle (2020) vapaita aikoja! Tuulensuun ateljeetaloa vuokrataan kesäisin Suomessa asuville tai suomalaiset maaseutuolosuhteet tunteville kuvataiteilijoille. Jos kuvataiteilijoita tai kuvataidealalla toimivia ei ole hakijoina, taloa vuokrataan myös muille kulttuurialan toimijoille varaustilanteen niin salliessa.

Ateljee palvelee parhaiten maalareita, mutta se sopii myös muiden taiteenalojen edustajille. Tuulensuussa on hyvä työskennellä tavoitteellisesti kenenkään häiritsemättä tai vaihtoehtoisesti kerätä voimia tuleviin haasteisiin. Talo sopii myös projektityöskentelyyn. Oma auto on välttämätön.

Ateljeesta maksetaan ylläpitokustannukset kattava vuokra. Korona-kesän 2020 vuokrat ovat seuraavat: yksi viikko 400 euroa, kaksi viikkoa 600 euroa, kolme viikkoa 900 euroa ja neljä viikkoa 1100 euroa.

Tuulensuuhun haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään säätiön sihteerille mieluiten sähköpostilla. Hakemukseen merkitään haluttu aika ja perustelut. Kuvataiteilijahakijoiden toivotaan liittävän hakemukseensa CV tai tiivis selvitys toiminnasta.

Lisätietoa: http://www.tuulensuu.net/wp/ateljeetalo/