tm•gallerian syyskauden 2021 näyttelyhakua on jatkettu 17.4 saakka

Näyttelyhaku syyskauden 2021 näyttelyille on 1.3–17.4.2020.

Suomessa käynnissä oleva Koronavirusepidemiasta johtuva poikkeuslaki vaikuttaa Taidemaalariliiton näyttelytoimintaan siten, että osa vuoden 2020 näyttelyistä joudutaan siirtämään myöhemmäksi. Tämä aiheuttaa  muutoksia nyt käynnissä olevaan näyttelyhakuun: vielä ei varmuudella tiedetä montako näyttelyaikaa heinä-joulukuulle 2021 on mahdollista jakaa. Lisäksi on mahdollista, että osa nyt jaettavista näyttelyajoista ajoittuu vasta vuoden 2022 puolelle. Kaikilta toivotaan ymmärrystä tässä haastavassa tilanteessa.

Näyttelytilat ja vuokrat

tm•gallerian näyttelytilan pinta-ala on 91 m2, huonekorkeus on 4 m. Sen lisäksi aula/toimistotilassa on kaksi pientä ripustusseinää. Vuoden 2020 näyttelyvuokra on Taidemaalariliiton jäsenille 500 euroa ja ei-jäsenille 1000 euroa. Tavoitteena on noudattaa vähintään samaa linjausta vuonna 2021.

Hakemus ja tarvittavat liitteet

Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja teoskuvia 5-6 kpl sekä kuvaluettelo:

– Kuvat paperikuvina n. A4-koossa, ei kansioissa, vaan irtokuvina, jokaisessa kuvassa tekijän nimi ja teostiedot joko kuvapuolella tai kuvapuolen takana.
– Teoskuvien tulee muodostaa yhtenäinen kokonaisuus ja niiden tulee olla viimeisten kolmen vuoden aikana valmistuneista teoksista. Kiinnitä huomiota myös kuvien laatuun.
– Erilliseen kuvaluetteloon merkitään teoskuvan numeron kohdalle teoksen nimi, tekniikka, mitat (korkeus x leveys) ja valmistumisvuosi.
– Hakija voi hakemuksessa esittää oman toivomuksensa hänelle parhaiten sopivasta ajasta. Vastaavasti mikäli jokin aika ei hänelle matkan tms. esteen vuoksi sovi, mainitse siitä jo hakemuksessa.

Postita hakemus osoitteeseen: tm•galleria / tm•gallerian näyttelyhaku, Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki.

Hakuilmoitus ja tarkemmat tiedot: https://www.painters.fi/nayttelyajan-haku/

Lisätietoja:
Näyttelykoordinaattori Katariina Lager
Puh. 044 722 0735
@: