Tapiolan vierasateljeen syksyn residenssipaikat Suomessa asuville taiteilijoille

Koronatilanteen aiheuttamista rajoituksista johtuen Ateljeesäätiön kansainväliset residenssivaihdot ovat osin peruuntuneet minkä takia Tapiolan vierasateljee tarjotaan vuoden 2020 syksyksi suomalaisten tai Suomessa työskentelevien taiteilijoiden käyttöön. Haettavana on jakso / jaksot syyskuusta joulukuuhun 2020 (jatko-optiona myös tammi-maaliskuu 2021). Myönnettyjen jaksojen pituus on yleensä 1–3 kuukautta, maksimi kuusi kuukautta. Vierasateljee soveltuu hyvin pidempiaikaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Vierasateljeen vuokra on 650 € kuukaudessa.

Tapiolan vierasateljee on 83 neliötä ja se on yksi Tapiolan ateljeetalon ateljeeasunnoista. Espoossa sijaitsevan, 1955 valmistuneen, rivitalotyyppisen rakennuksen on suunnitellut professori Aulis Blomstedt. Huoneiston alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone, yläkerrassa avoin työskentely- ja asuintila sekä makuuparvi. Työtila on kuusi metriä korkea ja sen ikkunat ovat pohjoiseen. Vierasateljee soveltuu hyvin yhdelle taiteilijalle tai taiteilijaparille.

Haku tapahtuu vierasateljeen sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy sivuilta https://www.ateljeesaatio.fi/category/haettavana/.
Hakemukset tulee jättää maanantai 8. kesäkuuta klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja:

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö
puh. (09) 72680471