Suomen kuvataidejärjestöjen liitto hakee osa-aikaista järjestösihteeriä

Suomen kuvataidejärjestöjen liitto hakee pieneen toimistotiimiinsä Helsinkiin osa-aikaista (65 %) järjestösihteeriä 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan alkavaan työsuhteeseen. Palkkauksen ehtona on työ- ja elinkeinotoimiston yleishyödyllisille yhdistyksille myöntämä 100 % palkkatuki työsuhteen ajaksi.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu liiton perustoimintaan liittyvissä toimistotehtävissä, viestinnässä ja jäsenpalvelujen toteuttamisessa avustaminen. Järjestösihteeri toimii jäsenistön yhteyshenkilönä jäsenasioihin (jäsenrekisteri, jäsenkortti, jäsenedut, taiteilijaresidenssi) liittyen. Toivomme järjestösihteeriltä järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus järjestökentän hallinnollisista tehtävistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito (erityisesti englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.7.2020 mennessä toiminnanjohtaja Venla Styrmanille . Toiminnanjohtaja vastaa tiedusteluihin ensisijaisesti sähköpostitse ja on lomakaudesta johtuen tavoitettavissa puhelimitse vain 30.6. ja 1.7.2020 klo 12-14.

Lue lisää: https://www.skjl.fi/haemme-jarjestosihteeria/