Residenssihaku Ahvenanmaalle

 

Ahvenanmaan lääninhallituksen kulttuurivirasto hakee nyt taiteilijoita residenssiin Eckerön posti- ja tullitalolle sekä Källskärille.

Eckerön posti- ja tullitalon residenssiin voi hakea taiteilijat ja kulttuurialan toimijat. Oleskelua myönnetään yhden kuukauden ajaksi kesä-syyskuussa 2021, jos nykyinen koronapandemia ei rajoita käyttöä. Asumisapurahaa haetaan koko kalenterikuukaudeksi. Yhden kuukauden vuokra on 120 € ja se maksetaan etukäteen. Hakemus lähetetään Ahvenanmaan kulttuurivaltuuskunnalle, ja sen on sisältävä työsuunnitelma ja ansioluettelo. Hakemus voidaan tehdä ruotsiksi tai englanniksi.

Källskärin residenssiin voi hakea taiteilijat ja kulttuurialan toimijat. Oleskelua myönnetään yhden kuukauden ajaksi toukokuun lopusta syyskuuhun 2021, jos nykyinen koronapandemia ei rajoita käyttöä. Oleskeluaika on yleensä 1 tai 2 viikkoa edellyttäen, että nykyinen koronapandemia ei rajoita sen käyttöä. Asumisapurahaa haetaan kokonaisiksi viikoiksi. Viikon vuokra on 50 € ja se maksetaan etukäteen.

Haku päättyy 15.1.2021 klo 16.15.

Lisätiedot ja hakuohjeet Källskär (englanniksi)

Lisätiedot ja hakuohjeet Eckerön posti- ja tullitalo (englanniksi)