Oksasenkatu 11: Avoin haku vuodelle 2021

Galleria Oksasenkatu 11 avaa avoimen haun vuodelle 2021. Haun teema on UUDET MUODOT, jota hakijat voivat tulkita vapaasti – myös monitaiteelliset työryhmät ja hakemukset ovat tervetulleita. Hakija voi olla yksittäinen tekijä tai ryhmä. Voit esittää yhden kerroksen tai koko tilan käsittävää kokonaisuutta.

Valitut näyttelyt järjestetään maaliskuussa ja marraskuussa 2021.

Hakuohjeet:

Vastaanotamme hakemuksia vain sähköpostitse. Hakemukset toimitetaan yhtenä Pdf-liitteenä (max. 10MB) osoitteeseen: galleria.oksasenkatu11(a)gmail.com. Otsikoi sähköposti ja liite OC_2021_oma/ryhmän nimi. Lähetä hakemus pe 14.8. kello 23:59 mennessä. Ilmoitamme valinnoista hakijoille viimeistään sunnuntaina 13.9.

Kysymyksiin hausta vastaa : galleria.oksasenkatu11(a)gmail.com

Liitteen tulee sisältää:

  • Näyttelysuunnitelma, teksti max. 1 A4, johon voi lisäksi liittää kuvia

  • Aikatoive (maalis- vai marraskuu vai kumpi vaan) ja tilatoive (yläkerta/alakerta/koko tila)

  • Aikaisempia työnäytteitä: linkki online-portfolioon/ nettisivuille/ kuvaliitteitä/ linkki video- tai ääninäytteisiin

  • Yksilön tai ryhmän taiteellinen CV

Pdf-tiedostot voit tarvittaessa pienentää osoitteessa: https://smallpdf.com/compress-pdf.

Oksasenkatu 11 tarjoaa käyttöösi tilan, gallerian oman mainonnan, teknistä apua ja apua rahoituksen hakemisessa näyttelyn ajaksi. Gallerialla on näytteillepanijan käytettävissä tekniikkaa videoprojisointiin ja äänentoistoon sekä perustyökalut. Taiteilija on vastuussa näyttely- ja matkakuluista, ripustuksesta, purusta ja näyttelyn valvonnasta. Taiteilija päättää näyttelyn aukioloajoista. Näyttelyaika on yksi kuukausi sisältäen näyttelyn rakentamisen ja purun. Tila sijaitsee asuintalossa, joten tilassa ei saa tuottaa ääntä 22–07 välillä arkisin, viikonloppuisin 22–09 välillä. Äänen suhteen naapurit on hyvä ottaa huomioon myös muina aikoina.

Oksasenkatu 11 -näyttelykalenteri rakentuu kuratoiduista näyttelyistä sekä avoimen haun kautta. Vastaanotamme hakemuksia vain avointen hakujen puitteissa. Galleria on tilanteessa, jossa haemme aktiivisesti apurahoja ja rahoitus ensi vuodelle ei ole varmistunut. Näyttelyiden toteutuminen on siis riippuvainen rahoituksen järjestymisestä.