Näyttelyhaku Taidekeskus ITÄän käynnissä

ITÄ on Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran ja Korutaideyhdistyksen ylläpitämä galleria- ja taidelainaamotila Lappeenrannan keskustassa (Valtakatu 66). Taidekeskuksen näyttelyohjelmassa korutaiteella on erityinen sija. Taidekeskus on avoinna ti-pe klo 11-17 ja la 11-14 (ripustusviikolla ei tiistaina, juhlapyhät aiheuttavat poikkeuksia aukioloaikoihin).

Käynnissä olevassa näyttelyhaussa voi hakea aikaa vuoden 2022 alkupuolelle, kuukausille tammi-kesäkuu 2022. Näyttelyaikaa voi hakea joko taidekeskuksen Galleria Riuttaan tai Galleria Roikkaan tai molempiin. Näyttelyaika on neljä viikkoa ja siihen sisältyy ripustus ja purku.

Näyttelymaksut ovat: 550 euroa / galleriatila tai 1 000 euroa kummastakin tilasta yhteensä. Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran ja Korutaideyhdistyksen jäseniltä näyttelymaksu on 400 euroa / tila ja 750 euroa kumpikin tila yhteensä. Myyntiprovisio on 30%. Näyttelymaksu sisältää valvonnan lisäksi kutsun ja julisteen suunnittelun Taidekeskus Idän graafisen ulkoasun mukaisesti, julisteiden tulostuksen ja sähköisten kutsujen levittämisen ja tiedotuksen.

Näyttelyaikoja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää suunnitelman lisäksi ansioluettelon ja kuvia (4–7 kpl). Jos haet tiettyä tilaa tai aikaa, mainitse se hakemuksessasi.

Hakemus tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimikoko on 7Mt viimeistään 28.2.2021. Nimeä tiedosto omalla nimelläsi / työryhmän nimellä.

Näyttelytyöryhmä, joka koostuu sekä Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran että Korutaideyhdistyksen edustajista tekee päätökset näyttelyistä 8.3.2021 mennessä.

Hakemukset osoitteeseen: (maksimikoko 7Mt pdf-tiedostona)
Pohjapiirroksen, kuvia ja lisätietoa löydät: http://www.taidekeskus-ita.fi/nayttelyhaku
Lisätietoja: