Marbellan ateljeetalon vuoden 2021 työskentelyjaksot

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa Marbellan ateljeetaloa suomalaisille tai Suomessa asuville kuvataiteilijoille. Vuoden 2021 jaksoja voivat hakea MUU ry:n, Suomen kuvanveistäjien liiton, Suomen Taidegraafikoiden, Taidemaalariliiton ja Valokuvataiteilijoiden liiton jäsenet.

Espanjan aurinkorannikolla Marbellan vanhassa keskustassa sijaitsevassa ateljeetalossa on kaksi ateljeeta, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, patio sekä kattoterassi. Talo soveltuu hyvin taiteilijaperheelle, mutta myös yhdelle yksittäiselle taiteilijalle, tai kahdelle talon yhdessä vuokraavalle taiteilijalle. Haetut jaksot voivat olla 1–3 kuukauden pituisia.

Talon vuokra on 1590 euroa kuukaudessa edellä mainittujen järjestöjen jäseniltä. Talon vuokraan sisältyy enintään kaksi aikuista ja kaksi alle 18-vuotiasta lasta. (Muista lisähenkilöistä on sovittava erikseen säätiön kanssa ja heistä peritään lisämaksu.) Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan.

Jaksojen toteutuminen voi riippua koronavirustilanteen liittyvien rajoitusten kehittymisestä; Ateljeesäätiö seuraa Suomen ja paikallisten viranomaisten ohjeita ja kehottaa myös jaksoille valittuja taiteilijoita seuraamaan niitä.

Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella 8.6. klo 16.00 mennessä. Marbellan ateljeetalon hakulomake löytyy sivuilta.

Lisätietoa:
Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö
puh. (09) 72680471

Hakuilmoitus: https://www.ateljeesaatio.fi/category/haettavana/