Määräaikainen työtehtävä Taidemaalariliitossa

Hakuaikaa on jatkettu alkuperäisestä. Aiemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Taidemaalariliitossa on avoinna määräaikainen (12 kk) Taiteilijatarvikevälityksen projektisihteerin paikka.

Tehtävään palkkaamisen ehtona on, että valitun henkilön palkkaamiseen saadaan TE-palveluiden yhdistyksille myöntämää 100 % palkkatukea 12 kuukautta kestävän työsuhteensa ajaksi. Suosittelemme olemaan yhteydessä TE-palveluihin ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot kohdallasi.

Tarvikevälityksen projektisihteerin työaika on sopimuksen mukaan 20–30 tuntia viikossa, viikonpäivistä voidaan sopia. Palkka on 30-tuntisella työviikolla 1343,30€/kk. Tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, neuvontaa, myyntiä, tarviketilausten pakkaamista ja lähettämistä sekä myyntivalikoiman ylläpito- ja kehittämistehtäviä.

Tehtävän tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää avoimille työmarkkinoille sijoittumista. Tehtävään valittavalle on eduksi hyvät tietotekniikkataidot, palvelualttius ja hyvä valmius sopeutua osaksi työyhteisöä.

Tehtävät alkavat 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin valittavat henkilöt opetetaan työhön. Lounastauko sisältyy työaikaan. Noudatamme valtion virka- ja työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään maanantaina 21.1.2019 osoitteeseen alina.manttari(at)painters.fi.

 

Lisätiedot:

Myyntisihteeri Jarmo Nordlin, 09 6811 0511, jarmo.nordlin(at)painters.fi (ma–pe)

Toiminnanjohtaja Alina Mänttäri, 09 6811 0568, alina.manttari(at)painters.fi (ma–to)