Lapin taiteilijaseuran gallerioiden näyttelyajat vuodelle 2021

Lapin taiteilijaseuran gallerioiden näyttelyajat vuodelle 2021 ovat haettavissa 15.4.2020 mennessä.

Yleinen hakuohje:

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä kuvia uusimmista teoksista. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä näyttelytilaa haetaan. Hakemuksessa voi esittää myös toiveita näyttelyn ajankohdaksi.

Galleria Napan haku

Galleria Napan vuokra on 950 euroa/neljä viikkoa ja seuran jäsenille 650 euroa. Näyttelyistä kirjoitetaan näyttelysopimus taiteilijan kanssa. Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta. Näyttelyn valvonnasta huolehtii Lapin taiteilijaseura. Taiteilija vastaa itse kutsukorteista ja julisteista, sekä niiden painatus- ja postituskustannuksista. Lapin taiteilijaseura toimittaa näyttelyjulisteita keskeisille paikoille Rovaniemellä, postittaa sähköiset kutsut noin 1000:lle hengelle, tiedottaa näyttelystä verkkosivustoillaan, Facebookissa ja Instagramissa.

Studio Mustanapan haku

Studio Mustanapa on tarkoitettu ensisijaisesti video- ja mediataiteelle, installaatioille, taiteidenvälisille produktioille ja prosesseille sekä teoskonsepteille, jotka hyötyvät tummasta seinätilasta ja tilan pimennysmahdollisuuksista. Studio Mustanapan vuokra on 470 euroa/neljä viikkoa ja 500 euroa/ neljä viikkoa, mikäli taiteilija käyttää näyttelyssään videotykkiä. Jäsenille Studio Mustanapan näyttelyvuokra on alennettu 400 euroon (+ videotykin käyttökorvaus). Myyntiprovisio on 20% teoksen verottomasta hinnasta.

Galleria Kellokkaan haku

Lisätietoa ja hakuohjeet 

Paperiset hakemukset osoitteeseen Lapin taiteilijaseura/Galleria Napa, Näyttelytoimikunta, Kairatie 3, 96100 Rovaniemi.

Tiedustelut ja sähköiset hakemukset:

Puh. 050 406 3632 (galleristi)