Haussa sivutoimen sihteeri-taloudenhoitaja Viipurin Taiteilijaseuraan

 

Viipurin Taiteilijaseura, Helsingissä toimiva suomalaisten ammattikuvataiteilijoiden yhdistys, etsii sihteeri-taloudenhoitajaa. Jäseniä on hiukan alle sata ja vuosinäyttelyt ovat tärkein toiminnan muoto.

Tehtävät sihteeri-taloudenhoitajalle:

-yhdistyksen sihteerinä toimiminen

-hallituksen ja kevät- ja syyskokousten sihteerin tehtävät

-vuosinäyttelyn näyttelysihteerinä toimiminen

-sisäinen ja ulkoinen viestintä, (lehdistötiedotteiden kirjoittaminen näyttelyistä ja muista tapahtumista muutaman kerran vuodessa, jäsenkirjeet, uutiskirjeet ja Facebook-päivitykset)

-www-sivujen päivitystyöt. Nettisivujen päivittämiseen käytetään WordPress-alustaa. Sihteerille kuuluvat päivitytystyöt ovat pieniä, pääasiassa uutisia ja jäsentietojen päivitystä.

-jäsenrekisterin ylläpito

-laskujen maksaminen ja rahaliikenteen seuraaminen

Tehtävä on sivutoiminen ja sopii esimerkiksi opiskelijalle ja toisen työn oheen. Kokouksiin, jotka pidetään Helsingissä, sihteerin tulee osallistua, mutta muutoin työaika on itse päätettävissä. Kokouksia on myös etäyhteydellä. Yhdistyksellä ei ole kiinteää toimipaikkaa, vaan työ hoidetaan esim. kotoa käsin. Vuosipalkkio 2500 e.

Sihteeriltä edellytetään järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta, hyvää suomen kielen taitoa sekä itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi on kokemus yhdistystoiminnasta. Työ alkaa tammikuun 2021 alussa tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 30.10.2020 mennessä:

Lisätiedot yhdistyksen puheenjohtajalta:

tai puh. 041 727 7286