Hanaholmenin rahastojen apurahat

Hanasaari hallinnoi neljää pohjoismaista rahastoa: Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto, Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto, Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto, Islantilais-suomalainen kulttuurirahasto.Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto

Hakuaika: 1.–29. helmikuuta

Suomalais-norjalaisen kulttuurirahaston tavoitteena on edistää Suomen ja Norjan välisiä yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa sekä lisätä maiden keskinäistä tuntemusta. Rahasto jakaa apurahoja erilaisiin yhteiskunnallisiin ja kulttuurielämän hankkeisiin. Tukea voivat hakea yksityishenkilöt, järjestöt ja yhdistykset. Apurahoja myönnetään muun muassa yhteistyöhön taiteen ja kulttuurin alalla.

Hakuilmoitus, -lomake ja lisätietoaSuomalais-tanskalainen kulttuurirahasto

Hakuaika: 1.–29. helmikuuta

Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston tavoitteena on edistää Suomen ja Tanskan välisiä yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa sekä lisätä maiden keskinäistä tuntemusta. Rahasto jakaa apurahoja erilaisiin yhteiskunnallisiin ja kulttuurielämän hankkeisiin. Tukea voivat hakea yksityishenkilöt, järjestöt ja yhdistykset. Apurahoja myönnetään muun muassa yhteistyöhön taiteen ja kulttuurin alalla.

Hakuilmoitus, -lomake ja lisätietoaIslantilais-suomalainen kulttuurirahasto

Hakuaika: 1.helmikuuta –31. maaliskuuta

Islantilais-suomalaisen kulttuurirahaston tavoitteena on edistää Suomen ja Islannin välisiä yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa sekä lisätä maiden keskinäistä tuntemusta. Rahasto jakaa apurahoja erilaisiin yhteiskunnallisiin ja kulttuurielämän hankkeisiin. Tukea voivat hakea yksityishenkilöt, järjestöt ja yhdistykset. Apurahoja myönnetään muun muassa yhteistyöhön taiteen ja kulttuurin alalla.

Hakuilmoitus, -lomake ja lisätietoa