Galleria G ja myyntikokoelma Grafoteekki hakee galleria-assistenttia

Galleria G ja myyntikokoelma Grafoteekki etsii määräaikaista (12 kk) galleria-assistenttia. Tehtävään palkataan ensisijaisesti taidegraafikko tai taidegrafiikasta ja piirustustaiteesta kiinnostunut kuvataiteilija. Ehtona on, että valitun henkilön palkkaamiseen saadaan TE-palveluiden yhdistyksille myöntämää 100 % palkkatukea työsuhteen ajaksi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä TE-palveluihin ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Galleria-assistentin työaika on klo 9–17 ja hän työskentelee kolme päivää viikossa. Työaika on 7,5 h päivässä  / 22,5 tuntia viikossa sopimuksen mukaan tiistain ja perjantain välisenä aikana. Gallerian aukioloaika on klo 11–17. Tehtävän palkkaus on 1 380 euroa/kk.

Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista. Tehtävään valittavalle on eduksi asiakaspalvelualttius, kokemus myyntityöstä, tietotekniikkataidot, taidegrafiikan tuntemus sekä valmius sopeutua osaksi pientä työyhteisöä.

Työtehtävät voivat alkaa 15.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Koulutamme työhön valittavan henkilön työtehtäviin, joita ovat mm. asiakaspalvelu ja myyntikokoelman ja gallerian hoitoon ja ylläpitoon liittyvät työtehtävät.

Noudatamme Taku ry:n suosituksia työsuhteen ehdoista

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 15.2.2019 mennessä osoitteeseen:

Lisätiedot: Riikka Tuomarla, puh. 050 449 9229,