Galleria-assistentti Galleria G:n ja myyntikokoelma Grafoteekin asiakaspalveluun

Tehtävä soveltuu kuvataiteesta kiinnostuneelle tai kuvataiteilijan koulutuksen omaavalle työnhakijalle. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 12 kuukautta. Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2020. Ehtona on, että valitun henkilön palkkaamiseen saadaan TE-palveluiden yhdistyksille myöntämää 100 % palkkatukea työsuhteen ajaksi.

Tehtävään valittavalle on eduksi asiakaspalvelualttius, käytännönläheisyys ja omatoimisuus sekä valmius sopeutua pieneen työyhteisöön. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja myös muu kielitaito on eduksi.

Koulutamme valittavan henkilön työtehtäviin, joita ovat mm. asiakaspalvelu, teosmyynti sekä myyntikokoelman ja gallerian ylläpitoon liittyvät työtehtävät. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden tutustua taidegallerian ja myyntikokoelman monipuolisiin työtehtäviin.

Galleria-assistentin työaika on arkisin tiistaista perjantaihin klo 11–17 (4 työpäivää viikossa, 6 h/päivä ja 24 tuntia/viikko). Tehtävän kuukausipalkka on 1 380 euroa. Tarjoamme myös lounasedun. Noudatamme Taku ry:n suosituksia työsuhteen ehdoista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 2.10.2020 mennessä osoitteeseen:

Pyydämme hakijaa ottamaan yhteyttä TE-palveluihin ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistamaan täyttyvätkö edellämainitut palkkatuen myöntämisen ehdot. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää sijoittumista työmarkkinoille.

Lisätiedot:

Riikka Tuomarla
Toiminnanjohtaja

puh. 050 449 9229
www.taidegraafikot.fi