Forum Artis etsii uutta pääsihteeriä

Tehtävänkuvaus

Pääsihteerinä olet pienen yhdistyksen ainoa työntekijä. Huolehdit siten kaikesta yhdistyksen toiminnasta, eli mm. vaikuttamistyöstä, viestinnästä, taloushallinnosta, avustuksien hausta ja raportoinnista ja hallituksen toiminnasta.

Forum Artis tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääsee työskentelemään hyvin pitkälti oman aikataulun mukaan ja paikasta riippumatta. Työ on vakituinen ja osa-aikainen, noin 48 tuntia kuukaudessa. Työ on kuukausipalkkaista.

Edellytykset

Hakijalta odotetaan asiantuntemusta kulttuuri- ja taidealalta ja ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvä kielitaito. Järjestötyön lainalaisuuksien tuntemus on myös tärkeää.

Yhdistyksen ainoana työntekijänä hakijan toivotaan olevan järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja itseohjautuva. Osaat myös viestiä monipuolisesti sekä sinulla on hyvät esiintymisvalmiudet.

Hakemus

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2020 mennessä osoitteeseen . Haastatteluun kutsutaan jo kesken hakuprosessin, eli toimithan ripeästi.

Yhteystiedot
Pääsihteeri Nina Lith
Puh 041 517 8998

Tiedustelut tehtävästä 20.5.2020 klo 13-14 ja 25.5.2020 klo 15-16.

Hakuilmoitus: https://www.forumartis.fi/rekrytointi-paasihteeri

www.forumartis.fi