ASLA-Fulbright Mid-Career Professional Developmentin haku auki

 

Fulbright Suomi -säätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka erityisenä tehtävänä on koulutusyhteyksien avulla edistää nykyistä laajempaa tiedon ja ammattiosaamisen vaihtoa Suomen ja Yhdysvaltain välillä.

Haku ASLA-Fulbright Mid-Career Professional Development -ohjelmaan on alkanut. Ohjelma on tarkoitettu työuransa keskivaiheessa oleville ammattilaisille, asiantuntijoille, ja kulttuurin ja taiteen toimijoille oman alan ja asiantuntemuksen kehittämiseen. Hakija saa itse suunnitella yhdysvaltalaisessa isäntäorganisaatiossa toteutettavan 3-12 kuukautta kestävän projektin, johon voi sisältyä ei tutkintoon tähtääviä kursseja/opintoja, vierailuja alan organisaatioihin, luentoja, jobshadowing -mahdollisuuksia yms.

Stipendi on suuruudeltaan jopa USD 15 000, ja apurahan lisäksi stipendiaatit saavat käyttöönsä Fulbright Suomi -säätiön monipuoliset tukipalvelut, kuten useita verkostoitumismahdollisuuksia, ilmaisen viisumin itselleen ja perheenjäsenille, sekä henkilökohtaista neuvontaa stipendikautta ennen, sen aikana, ja sen jälkeen. Hakijoiden tulee olla Suomen kansalaisia.

Haku päättyy 6.12.2020.

Lisätietoja ja hakuohjeet