Arte / Titanik etsii uutta toiminnanjohtajaa

Arte ry on turkulainen, vuonna 1960 perustettu taiteilijajärjestö, joka ylläpitää nykytaidetila Titanikia ja kansainvälistä äänitaiteilijoille suunnattua Titanik A.i.R. residenssiohjelmaa. Yhdistyksen tärkein tavoite on laajentaa ja haastaa taiteilijajärjestön toimintamahdollisuuksia nykypäivän taidekentällä.

Etsinnässä on toiminnanjohtajaa, jolla on vahva kokemus nykytaiteen kentästä ja projektien tuottamisesta. Toiminnanjohtaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä taiteellisen johtoryhmän ja toiminnassa mukana olevien taiteilijoiden kanssa, sekä toimii esimiehenä yhdistyksen muille työntekijöille. Yhdistyksen ohjelmasuunnittelun lisäksi toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu talouden hoitaminen ja rahoituksen hakeminen, hankkeiden koordinointi, sekä verkostojen, yhteistyötahojen ja yhdistyksen perustoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen.

Tehtävä edellyttää suomalaisen ja kansainvälisen taidekentän erittäin hyvää tuntemusta, näyttöä työnkuvaa vastaavasta toiminnasta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti yhteistyötä unohtamatta. Ruotsin kielen taito on vahva etu. Työ alkaa 14.9.2020 ja tehtävä on määräaikainen. Työsuhteen kesto on aluksi yksi vuosi, mutta jatkosopimus on mahdollinen ja toivottava. Palkka on 2100 euroa / kk.

Lähetä hakemuksesi (yksi A4) sekä ansioluettelosi yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen  sunnuntaihin 31.5.2020 mennessä. Sisällytä hakemukseen yksi kappale, jossa avaat ajatuksiasi ja toiveitasi yhdistyksen toiminnan tulevaisuudesta.

Lisätietoja antaa nykyinen toiminnanjohtaja Elina Suoyrjö, , +358505113113

Hakuilmoitukseen: http://www.titanik.fi/toiminnanjohtaja-2020/