Suomen Taiteilijaseura hakee toiminnanjohtajaa

22.1.2019

Suomen Taiteilijaseura on kuvataiteen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää kuvataiteilijan ammatissa toimimisen edellytyksiä ja vahvistaa kuvataiteen asemaa yhteiskunnassa. Seura edustaa 3 000 ammattikuvataiteilijaa. Seuran toiminnanjohtajalla on monipuolinen tehtäväkenttä ja oivallinen näköalapaikka suomalaiseen kuvataiteeseen.

Toiminnanjohtaja vastaa hallitukselle seuran operatiivisen toiminnan johtamisesta, taloudesta ja hallinnosta sekä toimii henkilöstön esimiehenä. Tehtävän keskiössä ovat yhteydenpito sidosryhmiin, viestinnän johtaminen ja vaikuttamistyö. Toiminnanjohtaja vastaa erillisprojektien suunnittelusta ja niiden rahoituksen hankkimisesta. Hän toimii myös Kuvataiteilijain huoltosäätiön asiamiehenä.

Hakijalta odotamme monipuolisia johtamistaitoja, napakkaa talouden ja hallinnon osaamista, erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja, perehtyneisyyttä taide- ja kulttuurialaan ja taiteilijapoliittisiin asioihin sekä verkostoja taide- ja kulttuurialalla. Eduksi on kokemus järjestötyöstä sekä rahoituksen hankkimisesta.

Tehtävä edellyttää korkeakoulututkintoa ja suomen, ruotsin sekä englannin kiitettävää hallintaa.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, ja siihen sisältyy koeaika.

Hakemukset ja ansioluettelo palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan perjantaihin 8.2.2019 mennessä osoitteella .

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Teemu Mäki numerossa 040 5899 548 tiistaina 29.1. klo 10–12 ja tiistaina 5.2.2019 klo 14–16.