Kysely Kuvataiteilijamatrikkelin kävijöille

Suomen Taiteilijaseura pyrkii kehittämään Kuvataiteilijamatrikkelin käytettävyyttä ja ulkoasua. Avasimme palvelun käyttäjille kyselyn, jonka avulla keräämme tietoa mm. siitä, mitä tietoa matrikkelista eniten haetaan ja ketkä matrikkelia käyttävät. Kysely on Kuvataiteilijamatrikkelin etusivulla.

Suomen Taiteilijaseuran ylläpitämällä kuvataiteilijamatrikkeli.fi -sivustolla vierailee kuukausittain lähes 14 000 kävijää, jotka etsivät tietoa suomalaisista kuvataiteilijoista.  Matrikkeli esittelee suomalaisia ja Suomessa asuvia ammattikuvataiteilijoita.  Mukana ovat Suomen Taiteilijaseuran seuraavien jäsenliittojen taiteilijajäsenet:  MUU ry, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Taidemaalariliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto.

Taiteilija voi itse päivittää sivunsa henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan avulla. Päivitystunnusten lunastusmaksu on 30,00 euroa/vuosi ja jäsenliittojen uusille jäsenille ensimmäisen vuoden päivitysmaksu on 15,00/vuosi. Tiedustelut sähköpostitse osoitteesta  ja puhelimitse (tiistaisin klo 10-16) numerosta 040 8345 170.