Prosenttiperiaatteen edistäminen 2016

Suomen Taiteilijaseura edistää taiteen prosenttiperiaatteen käyttöä. Prosenttiperiaate on periaatteellinen päätös käyttää osa rakennushankkeen määrärahasta taiteeseen.

Suomen Taiteilijaseura ylläpitää www.prosenttiperiaate.fi -sivustoa, jossa kerromme uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta ja julkisesta taiteesta. Sivustolla esitellään erilaisia prosenttiperiaatteen toteuttamisen malleja ja tapoja sekä innostavia esimerkkejä kiinnostavista arkiympäristöistä ympäri maata. Sivustolta löydät myös tietoa järjestämistämme julkisen taiteen koulutuksista ja tapahtumista.

Suomen Taiteilijaseura edistää prosenttiperiaatetta Suomessa yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon, Ympäristötaiteen säätiön ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa ja yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa. Prosenttiperiaatteen edistämistyötä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tilaa prosenttiperiaatteen uutiskirje!

Prosenttiperiaatteen uutiskirje kertoo kerran kuukaudessa uutisia ja ajankohtaisia kuulumisia prosenttiperiaatteesta sekä julkisesta taiteesta. Tilaa uutiskirje lähettämällä meille sähköpostia: