Valtakunnallinen pienoisgrafiikan näyttely PRINTTI VI, teoshaku 3.10. saakka

PRINTTI VI – valtakunnallinen pienoisgrafiikan näyttely Nokian Taidetalolla 18.11.-14.12.2018

Nokian kaupunki ja Nokian Kuvataiteilijat ry kutsuvat kuvataiteilijoita osallistumaan valtakunnalliseen pienoisgrafiikan näyttelyyn PRINTTI VI. Näyttely on avoin kaikille kuvataideyhdistysten jäsenille. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin taidegrafiikan menetelmien rikkautta helposti lähestyttävässä pienessä muodossa. Näyttelyn juryttäjäksi on kutsuttu kuvataiteilija KuM Tomas Regan. Näyttelyssä palkitaan rahapalkinnolla taiteilija, jonka teoksessa pieni on erityisen kaunista. Voittajan valitsijasta tiedotetaan erikseen. Vuonna 2018 näyttelyllä ei ole teemaa.

Teokset

 • Näyttelyyn voi tarjota enintään 3 taidegrafiikan menetelmällä toteutettua teosta.
 • Teoksen kuva-alan koko max. 15×15 cm.
 •  Vedospaperin koko tulee olla tarkalleen 20x20cm. Teoksissa ei saa olla kehyksiä tai paspiksia.
 •  Vedosten taakse tulee merkitä (puutteellisesti merkittyjä teoksia ei oteta mukaan näyttelyyn): Taiteilijan nimi sekä teoksen nimi, tekniikka ja hinta
 • Teosten mukana tulee toimittaa erillisessä liitteessä: Taiteilijan nimi, puhelinnumero, sähköposti, tilinumero, teosten nimet, tekniikka, tekovuosi ja hinta.

Taiteilija huolehtii halutessaan teostensa vakuuttamisen. Taidetalossa on hälytysjärjestelmä.

Näyttelyyn osallistuminen

 •  Näyttelyn osallistumismaksu on 10€.  Osallistumismaksu tulee suorittaa ennen teosten lähettämistä tilille: Nokian Kuvataiteilijat ry IBAN FI92 1158 3006 104212. Viestikenttään ”PRINTTI 2018” sekä osallistujan nimi, jos maksaja on eri.
 •  Kuitti osallistumismaksusta tulee liittää mukaan teoslähetykseen, ilman kuittia toimitettuja teoksia ei hyväksytä näyttelyyn.

UUTTA 2018: Katalogi

Näyttelyyn valikoiduista teoksista tehdään katalogi, joka julkaistaan Issuu-verkkojulkaisuna. Lisäksi katalogista otetaan pieni painos. Lähettämällä näyttelyyn teoksia annat suostumuksesi teosten valokuvaamiseen ja katalogissa julkaisemiseen. Katalogi on yleisölle maksuton. Katalogiin tulevat tiedot: taiteilijan nimi, paikkakunta, teoksen nimi, tekniikka, vuosi.

Teosten postitus keskiviikkoon 3.10.2018 mennessä

  •  osoitteeseen Nokian kaupunki, Taidetalo, PL 2, 37101 Nokia. Kuoreen merkintä ”PRINTTI VI”.
  •  liitä mukaan yhteystiedoilla ja riittävällä postimerkkimäärällä varustettu kuori teosten palauttamista varten.
  •  suosittelemme suojapaperia sekä tukevaa pahvia suojaamaan teoksia.

Teosten palautus: teokset, jotka eivät valikoidu näyttelyyn postitetaan takaisin 15.10.2018 alkavalla viikolla. Teokset, joita ei ole näyttelyssä myyty postitetaan takaisin 17.12.2018 alkavalla viikolla.

Provisio: Nokian Kuvataiteilijat ry perii näyttelystä myydyistä teoksista 15% provision.

Myytyjen teosten tilitys taiteilijoille tehdään näyttelyn päätyttyä 17.12.2018 alkavalla viikolla.

Lisätietoja: Nokian Kuvataiteilijat ry. pj. Tuija Virta p. 040 5920 234