Tarjoushinnalla Haihatuksen residenssiin syys-lokakuussa 2018

Tässä se on, toivottu äkkilähtötarjous Haihatuksen kansainväliseen taiteilijaresidenssiin!

Haihatus tarjoaa kaikille taiteilijoille ja taiteen opiskelijoille residenssimahdollisuuden syys-lokakuussa 2018 alennettuun 500 €/kk hintaan!

Haihatus sijaitsee Joutsassa, Keski-Suomen kauniin luonnon monipuolisessa keitaassa. Kirkonkylän palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja ulkoliikuntamahdollisuudet ovat hyvät.

Residenssin yhden ja kahden hengen majoitushuoneet (6kpl 17 -23m2) sijaitsevat residenssitalo Utopian yläkerrassa ja niissä on jokaisessa oma pienoiskeittiö. WC- ja suihkutilat ovat yhteisissä tiloissa. Kuusi yhteiskäytössä olevaa moniin tarkoituksiin sopivaa työskentely- ja harjoitustilaa ovat kooltaan 10 – 60m2. Käytettävissä on myös yhteinen keittiö, oleskelutilaa, sauna, näyttelytalo Haihatus, tapahtumatalo Fantasia ja suuri piha-alue. Haihatuksen ohjelma on vapaata ja taiteilijalähtöistä. Taiteilijoilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia ja esityksiä oman taiteensa esille tuomiseksi sekä osallistua vuosittain syksyllä järjestettäviin yhteisnäyttelyihin. Haihatuksessa residenssiasukkaat pääsevät tutustumaan kansainvälisiin taiteilijoihin keskisuomalaisella maaseudulla, sekä työskentelemään monipuolisisissa työtiloissa.

Allergisten on hyvä huomioida että talossa asuu kolme kissaa ja yksi koira.

residenssin hakulomake

Taidelaitos Haihatus

Jousitie 68-70, Joutsa

www.haihatus.fi

www.en.haihatus.fi