Tamperelainen Galleria Rajatila hakee galleriavalvojia

Rajataide ry on pirkanmaalainen nuorten taiteilijoiden ja kulttuurin ammattilaisten yhdistys, jonka tärkein toimintamuoto on ylläpitää Galleria Rajatilaa Hämeenpuistossa. Gallerian yhteydessä toimii oma– ja pienkustanteisiin erikoistunut kirjakauppa Laitapuoti.

Palkkaamme galleriavalvojaksi kesällä 2018 kaksi henkilöä. Ensimmäinen työsuhde alkaa kesäkuun alkupuolella ja toinen kesäkuun lopussa. Työ on osa-aikatyötä, keskimäärin 21h viikossa, kahdeksan viikon tasoittumisjaksolla. Tuntipalkka on 12 €/h. Hakemukset ja tiedustelut voi lähettää otsikolla “Galleriavalvoja” yhdistyksen esipersoonalle, Katri Kempakselle osoitteeseen katripas(at)gmail.com.

! Huom: Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla oikeus 100 %:n palkkatukeen (tarkistettava työvoimatoimistosta). Työsuhde solmitaan korkeintaan vuoden ajaksi.

TYÖTEHTÄVÄT

Työntekijän tehtäviin kuuluu gallerian päivittäinen valvonta, asiakaspalvelu sekä siisteydestä huolehtiminen gallerian aukioloaikoina (arkisin 13–18, la-su 12–16). Lisäksi tehtäviin kuuluu avustaminen näyttelyiden purussa, ripustamisessa sekä avajaisissa näyttelyiden vaihtuessa. Töitä on siis myös viikonloppuisin ja vapaita myös arkena. Päivät jaetaan keskinäisen sopimuksen mukaan toisen galleriavalvojan kanssa mahdollisuuksien mukaan molempien toiveet huomioon ottaen. Työajat ripustus– ja purkuaikoina riippuvat näytteilleasettajien aikatauluista, joten noin yhtenä viikkona kuukaudessa tarvitaan mahdollisuutta joustaa säännöllisistä työajoista.

Työhön kuuluu myös Laitapuoti–kirjakaupan myyntitehtävät, kauppa– ja postiasiointia sekä erilaisia yhdistyksen toiminnassa avustavia töitä, kuten toimistotöitä, pieniä kunnostustöitä, paikkojen järjestämistä yms. Lisäksi työntekijä voi kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaan osallistua omakustannemyymälä Laitapuodin toiminnan järjestämiseen, AV-laitteiston huolenpitoon tai muihin tehtäviin, joista voi saada erikoistuneempaa työkokemusta. AV-alan, rakennusteknisestä, valaistus-osaamisesta tai muusta erityisosaamisesta tai kiinnostuksesta on hyvä kertoa hakemuksessa.

Tehtävässä tarvitaan kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Purku– ja ripustustöihin kuuluu poraamista ym. jossain määrin fyysistä työtä. Luova ongelmanratkaisukyky on myös tarpeen. Adobe InDesign-taittoohjelman ja WordPress–julkaisualustan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävään on hyvä perehdytys ja tuki.

Rajataide ry:n ja Galleria Rajatilan tiedotus

www.rajataide.fi