Taiken Taiteilija-apurahat haettavina 1.3-4.4.2018

 

Viisi-, kolmi-, yksi- ja puolivuotiset taiteilija-apurahat on tarkoitettu eri alojen ammattitaiteilijoille ja taiteenalojen taidejournalisteille. Myönnettävien apurahojen määrät ja apurahojen pituudet vaihtelevat taiteenaloittain.

Taiteen edistämiskeskus suosittaa, että jätät hakemuksen vain yhdelle taiteenalalle. Tee taiteenalavalinta hakemusta täyttäessäsi. Jos haet taiteilija-apurahaa näyttämötaiteen valo- ja äänisuunnitteluun, valitse taiteenalaksi näyttämötaide. Valinta ”monialainen” tarkoittaa useita eri taiteenaloja yhdistävää, poikkitaiteellista toimintaa, joka ei sovellu minkään yksittäisen taiteenalan alle.

Apuraha on tarkoitettu ammatilliseen taiteelliseen työskentelyyn. Taiteilija-apurahaa ei myönnetä ammatilliseen perustutkintoon eikä alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon liittyvän opiskelun tai opinnäytetyön tukemiseen.

Apurahaa ei myönnetä hakijalle,

  • jolla on samana vuonna valtion muu työskentelyapuraha
  • jolle on myönnetty valtion ylimääräinen taiteilijaeläke.

Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 16:00.

Apurahaa voi hakea verkossa. Kirjaudu verkkopalveluun alla olevasta linkistä. Kirjautumiseen tarvitset pankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai henkilökortin. Kirjaudu ja täytä hakemus verkossa

Apurahaa voi hakea myös täyttämällä tulostettavan lomakkeen ja lähettämällä sen Taiteen edistämiskeskukseen. Hakemuksen on oltava perillä Taiken päätoimipisteessä tai aluetoimipisteessä viimeisenä hakupäivänä kello 16.00. Tallenna lomake koneellesi

Lähetä joko sähköinen hakemus tai paperinen hakemus (ei molempia).

  • Pakollisena liitteenä taiteilijan ansioluettelo
  • Halutessasi voit liittää mukaan enintään kaksi muuta hakemuksesi kannalta olennaista liitettä. Liitteen nimestä tulee käydä ilmi sen sisältö.
  • Yhden liitteen maksimikoko on 4Mb.
  • Liitteitä ei voi toimittaa sähköpostitse.
  • Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja taiteilija-apurahasta

p. 0295 330 700

Ohjeita hakijalle