Taiken keskustelutilaisuus: Taidetyön kannustinloukut Jyväskylässä 14.11.

Taiteen edistämiskeskus järjestää 14.11.2017 klo 12-16 Jyväskylän Aalto-Salilla tilaisuuden, jossa pyritään ratkomaan taiteellisen työn kannustinloukkuja. Toivotamme keskustelupäivään tervetulleeksi taiteilijoita, taide- ja kulttuurialan työntekijöitä ja opiskelijoita, taiteen ostajia ja hankkijoita sekä muita luovien alojen toimijoita.

Taidetyön kannustinloukkuja ratkomaan on kutsuttu edustus työ- ja elinkeinoministeriöstä, TE-toimistosta, Kelasta, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden ammattiliitosta, työttömyyskassasta ja osuuskunnasta. Tilaisuutta varten on kerätty taustamateriaalia kyselyllä, johon taiteilijat ovat vastanneet erittäin vilkkaasti.
Tapahtuman tavoitteena on helpottaa taiteellisen työn tekemiseen liittyviä kannustinloukkuja sekä keskustella niistä. Tapahtumassa viranomaiset pääsevät konkreettisten, todellisuuteen perustuvien esimerkkien avulla pohtimaan, miten taiteellisen työn vastaanottaminen olisi kaikissa tapauksissa kannattavaa. Tapahtuma toimii informatiivisena kanavana sekä taiteilijoiden että taiteen ostajien ja hankkijoiden suuntaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan 7.11. mennessä osoitteessa: https://tinyurl.com/y9tl7p5f

Tapahtuman tarkka aikataulu ja striimaus tarkentuvat myöhemmin.
Taidetyön kannustinloukut -tapahtuma on osa Taiteen edistämiskeskuksen taiteilijoiden työskentelyedellytysten kehittämisohjelmaa sekä taiteen hyvinvointivaikutusten kehittämisohjelmaa.

Lisätietoja tapahtumasta antavat läänintaiteilijat:

Vesa Plath
vesa.plath@taike.fi
p. 0295 330 837

Hans-Peter Schütt
p. 0295 330 838
hans-peter.schutt@taike.fi

Pauliina Lapio
p. 0295 330 833
pauliina.lapio@taike.fi