Taideyliopiston avoimen yliopiston syksy 2018: mm. kuvataideopetusta ja osuuskuntakurssi

Taideyliopiston avoimen yliopiston opinnot tarjoavat mahdollisuuden tutustua taideyliopisto-opintoihin, hyödyntää välivuotta, kehittää ammattitaitoasi tai viihtyä taiteen parissa omaksi iloksesi. Tarjolla kymmeniä erilaisia kuvataiteen, musiikin, teatterin ja tanssin alan kursseja ja laajempia opintokokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja löydä omasi.

Lukuvuoden 2018-2019 opetustarjontamme on nyt julkaistu verkkosivuilla: http://avoinkampus.uniarts.fi/fi/kurssit

Ilmoittautuminen syksyn opetukseen tapahtuu 7. – 21.8. 2018. Kurssitiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät verkkosivuiltamme. Tiedustelut: .

Kuvataidealan opetustarjonnassa:

  • Apuraha- ja näyttelyhakemukset (2 op)
  • Reading seminar in Painting: “Here and now and the Un-nameable” (3 op)
  • Painovärien materiaalioppi (2 op)
  • Puupiirtäjä Ellen Thesleff (3 op)

Taidesisältöjen lisäksi opetusta on kehitetty vastaamaan entistä paremmin työelämän muuttuviin tarpeisiin. Tarjonnassa on useita kursseja ja kokonaisuuksia, joiden avulla voit kehittää ja laajentaa omaa taidealan ammattiosaamistasi.

Osuuskuntakurssi (2 op): Oletko pohtinut itsesi työllistämistä osakunnan kautta? Nyt siihen on tarjolla eväitä – syksyllä starttaa Osuuskuntakurssi! Kurssin jälkeen tiedät, kuinka osakunta perustetaan ja kykenet toimimaan osuuskunnan jäsenenä. Sen aikana saat myös vinkkejä oman osaamisesi tuotteistamista taiteen kentällä ja markkinoilla.

Luova yrittäjä I (5 op) & II (5 op): Haluatko tietää enemmän yrittäjyydestä, yritysidean kehittämisestä, yritystoiminnasta ja siitä, miten tämä kaikki voisi yhdistyä omaan osaamiseesi tai tutkimustyöhösi? Haluatko ideoida, suunnitella tuotteen tai palvelun, löytää asiakkaan, koota tiimin ja testata yrittäjyyttä käytännössä?

Taideyliopisto ja Turun taideakatemia järjestävät yhteistyössä lukuvuonna 2018-2019 kaksi kurssia, jotka tarjoavat mahdollisuuden yritystoiminnan käytännön testaamiseen jo kurssin aikana. Syksyllä 2018 järjestetään Luova yrittäjä I -kurssi, johon voit ilmoittautua elokuussa. Ilmoittautuminen luova yrittäjä II -kurssille avataan marras-joulukuussa ja kurssi alkaa keväällä 2019. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen kurssiin.

Artist’s Network Visibility (2–3 cr): On this course, students will learn how to use different home page and social media tools, which can increase the artist’s visibility online. In addition to this, students will be presented with principles on how to use portfolios and gather samples of their work that demonstrate their skills. The purpose of the course is to give students the skills needed to sum up and document their competence and reflect on it.