Sfakiotes-residenssissä vielä vapaita aikoja vuodelle 2018

Sfakiotes-residenssissä on vielä vapaita aikoja kesälle 2018 sekä loppuvuodelle, 2 vkoa – 2kk. Ajat täytetään haku- ja sopivuusjärjestyksessä suosien pitkien aikojen varaajia.

Residenssin hakemus lähetetään online-sivuston lomakkeella osoitteessa sfakiotes-residency.fi/application, ja mukaan liitetään lyhyt työskentelykuvaus sekä CV.
Sivuilta saa lisätietoa talosta, sen varustelutasosta sekä saarella liikkumisesta ja matkustamisesta. Valittujen taiteilijoiden kanssa tehdään aina kirjallinen vuokrasopimus ja he saavat tarkan sähköisen tietopaketin residenssistä google driveen.

Talo vuokrataan aina kokonaisuudessaan (90m2, 2 kerrosta, avomakuuhuoneet, kph). Suosittelemme ryhmille, että vieraat tuntevat toisensa etukäteen. Käyttökorvaus peritään talvella (marras – maaliskuu) 450€/kk + 100€ avainpantti ja kesällä (huhti – lokakuu) 750€/kk tai 200/300 €/vk. Käyttökorvaukseen sisältyy vesi, sähkö, lämmitys (ilmapumppu), ilmastointi ja internet Wifi sekä täyskalustetun talon käyttö vuodevaatteineen ja pyyhkeineen. Talolla on pesukone.

http://sfakiotes-residency.net

http://www.resartis.org