Projektityöntekijä Oulun Taiteilijaseuran hankkeeseen, haku 22.4. asti

Oulun Taiteilijaseura 63 ry. palkkaa määräaikaisen ja osa-aikaisen projektityöntekijän vastaamaan yhdistyksen teosvälitystoiminnan kehittämisestä Volyymia teosvälitykseen -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa taideteosten myyntiä taidelainaamo- ja myymälä ARTossa ja Galleria 5:den näyttelyistä, tavoittaa uusia asiakasryhmiä ja kehittää kohdennettuja teosvälityspalveluita mm. yritysten tarpeisiin.

Edellytämme hakijalta näkemystä teosvälitystoiminnan kehittämisestä, sillä projektityöntekijällä on keskeinen asiantuntijarooli hankkeen sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa. Kerro hakemuksessa ajatuksiasi teosvälitystoiminnan kehittämiseksi. Työntekijältä odotetaan itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan liiketoimintaosaaminen ja kuvataidealan tuntemus tai kyky soveltaa toisella toimialalla hankittua kokemusta taidevälityksen kehittämiseen.

Työ on osa-aikainen. Viikoittaista työaikaa ja työn kestoa voidaan jossain määrin sovittaa työntekijän toiveiden mukaan. Esimerkiksi 50 % työajalla työn kesto on 6 kk ja palkka 1000-1300 €/kk työntekijän kokemuksesta ja osaamisesta riippuen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus sähköpostitse 22.4. mennessä osoitteeseen . Lisätietoja tehtävästä puhelimitse to 19.4. klo 10-12 ja klo 13-15 numerosta 044-7693739.

Oulun Taiteilijaseura on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen visuaalisen alan taiteilijoiden ammatillinen etujärjestö. Yhdistys mm. ylläpitää ARTo taidelainaamoa ja -myymälää ja Galleria 5:n näyttelytoimintaa. Yhdistyksen toimipaikka on Oulussa, osoitteessa Hallituskatu 5. Volyymia teosvälitykseen -hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.