Oulun Galleria 5:n näyttelyhaku 31.9. saakka

Galleria 5 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa ja sitä ylläpitää Oulun Taiteilijaseura -63 ry. Galleria esittelee yleisölleen korkeatasoista kuvataidetta.

Galleria 5 sijaitsee kulttuuritalo Valveen kupeessa kauniissa vanhassa korttelissa ja erilaisten kulttuuritoimijoiden keskittymässä. Näyttelytila on kooltaan 62 m2 ja se koostuu kolmesta huoneesta. Huonekorkeus on noin 3 metriä. Tilat ovat pimennettävissä. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Meillä on hyvät puitteet pitää niin yksityisnäyttely kuin ryhmänäyttely.

Näyttelymaksu galleriapalveluista on 1600 € / 4 vko ja 1200 € / 3 vko. Oulun Taiteilijaseuran jäsenet saavat maksusta 20% alennuksen. Hintaan kuuluu mm. tilat ja niiden ylläpito, tiedotusta ja markkinointia, asiakaspalvelu, näyttelyn valvonta ja yleisöesittelyt. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset voivat olla myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii myyntiprovisiota 25 %+alv (yht. 31 % myyntihinnasta).

Näyttelyhakemukset kesä- ja syyskaudelle 2019 sekä helmikuun peruustusajalle pyydetään lähettämään 31.9.2018 mennessä osoitteeseen Hakemukseen on sisällytettävä: Kirjallinen kuvaus näyttelystä, 5 kappaletta teoskuvia, ansioluettelo ja toivomus näyttelyn kestosta (3vko vai 4vko) ja ajankohdasta. Lisätietoja: http://galleria5.artoulu.fi.