Galleria 5, hakuaika joulukuulle 2018 ja kevätkaudelle 2019 päättyy 28.2.

Galleria 5 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa viehättävässä keltaisessa puutalossa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Yksi tiloista on pimennettävissä. Galleriaan on investoitu hiljattain uudet LED-valot. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Näyttelyvuokra on 1200 € / 3 viikkoa ja 1600 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat vuokrasta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. laajamittainen sähköinen tiedottaminen ja näyttelyn valvonta. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + alv 24%.

Hakuaika joulukuulle 2018 ja kevätkaudelle 2019 (tammi-kesäkuu) päättyy 28.2.2018

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä:
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
5 kpl valokuvia/tulosteita
Ansioluettelo
Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4 vko)

Videoteokset pyydetään toimittamaan CD- tai DVD-muodossa. Mikäli hakija haluaa postitse lähettämänsä materiaalin takaisin, tulee hakemukseen liittää palautuskuori riittävin postimerkein varustettuna. Näyttelyvalinnat tekevät Oulun Taiteilijaseura -63 ry:stä muodostuva Näyttelytoimikunta.

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset osoitteeseen:
 TAI Galleria 5/Näyttelytoimikunta, PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Lisää tietoja galleriasta (mm. sisäkuvia ja pohjapiirros): http://galleria5.artoulu.fi/
sekä Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/