MARBELLAN ATELJEETALO, huhtikuun peruutuspaikka

Marbellan ateljeetalossa on peruutuksen takia vapaana huhtikuu 2018.

Suomen Taiteilijaseuran omistama ateljeetalo sijaitsee Marbellan kaupungin vanhassa keskustassa. Talossa on kaksi ateljeeta ja makuuhuonetta yhteistiloineen.  

Koko talon vuokra on 1525 € / kk. Talon voi vuokrata taiteilijaperhe, yksi taiteilija, tai kaksi taiteilijaa yhdessä. Vuokra sisältää kaksi aikuista ja kolme lasta. (Muista mukaan tulevista lisähenkilöistä on aina sovittava erikseen säätiön kanssa, ja heistä peritään lisämaksu.)  Huhtikuu on vuokrattavissa myös kahden viikon jaksoissa jolloin vuokra on 800€ / 2 vko. Lemmikkieläimiä ei taloon voi ottaa mukaan. 

Taiteilijavalinnoissa MUU ry:n, Suomen kuvanveistäjien liiton, Suomen Taidegraafikoiden, Taidemaalariliiton ja Valokuvataiteilijoiden liiton jäsenet ovat etusijalla. Edellä mainittuihin liittoihin kuulumattomilta vuokra on 25 % korkeampi. Peruutuspaikat myönnetään hakujärjestyksessä.

Hakulomake löytyy sivuilta http://www.ateljeesaatio.fi/marbella.html 

Hakemuksen liitteeksi toimitetaan ansioluettelo. Teosnäytteitä ei tarvitse toimittaa.
Hakemuksen voi toimittaa säätiön toimistoon (Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, Lemuntie 4 D 21, 00510 Helsinki) tai lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen info(at)ateljeesaatio.fi 

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, puh. (09) 72680471, info(at)ateljeesaatio.fi