Kulttuurituottaja  Helsingin Östersundomiin

Östersundomin kylätalo Gilleen etsitään kulttuurituottajaa järjestämään kulttuuriin ja luontoon liittyvää toimintaa alueen asukkaille ja toimimaan Östersundom-seura ry:n valokuvahankkessa ja kirjaston toiminnan kehittämisessä.

Kylätalo Gille on Östersundomissa sijaitseva paikallisten yhdistysten ylläpitämä tilava puutalo, joka toimii yhdistysten ja yksityisten kokoontumis- ja juhlatilana. Gillessä on Östersundom-seura ry:n ylläpitämä kirjasto. Taloon kuuluu myös suuri piha-alue. Lähellä on paljon hienoja luontoalueita, mm. Sipoonkorven kansallispuisto ja rannikon Natura2000- lintujensuojelualueet.

Östersundom-seura ry on järjestämässä valokuvakilpailun ja vanhojen valokuvien keruun, jonka tarkoituksena on tallentaa alueen nykyisyyttä ja historiaa. Kuvista tullaan järjestämään valokuvanäyttely, sekä painattamaan kirja. Kulttuurituottaja toimisi hankkeessa organisoijana, mahdollisesti kuvaajana, kuvien kerääjänä ja tallentajana. Lisäksi toivotaan valokuvaan liittyvän kurssin järjestämistä asukkaille.

Työnhakijan tulee olla helsinkiläinen palkkatukeen oikeutettu henkilö. Työpaikkaa haetaan TE-toimiston kautta. Paikka ID: 25764, Kulttuurituottaja. Palkkatukioikeus tehtävään varmistettava TE-toimistosta.

Työnantaja on Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala. Yhteistyötaho Östersundomissa on Östersundom-seura ry/ kuvanveistäjä Anni Laakso

Työ on määräaikainen 8kk,  ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

 

Edellytykset tehtävän hoitamiseksi:

 

Monipuolinen osaaminen valokuvauksen alalta ja kokemusta asukasyhteistyöstä. Työ edellyttää aloite- ja organisointikykyä, sekä tietokoneen perus- ja kuvankäsittelyohjelmistojen taitoa.

Ruotsinkielen taidosta etua, mutta ei välttämätöntä.

 

Työaika:

 

Kokopäivätyö. Iltatyötä sopimuksen mukaan 1-2 kertaa/vko, kurssien/tapahtumien aikana.

Lisätietoja :

Anni Laakso

p.0400 656987