Haku Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutukseen 5.3-1.4

Porin lastenkulttuurikeskus järjestää Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta, joka on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille. Haku vuoden 2018 koulutukseen kestää 1.4.2018 asti. Koulutukseen hakeudutaan vuosittain eri puolilta Suomea.

Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen, ohjaamiseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen. Koulutuksen hinta on 540 €.

Koulutusjaksot ovat

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I 7.11.–9.11.2018

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II 28.11.–30.11.2018

Hakeminen

Koulutukseen haetaan verkossa täytettävällä hakulomakkeella 5.3.–1.4.2018. Hakulomakkeen linkki löytyy Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -verkkosivuilta www.pori.fi/vauvojen-varikylpy/ohjaajakoulutus. Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa hakemusten perusteella. 

Linkki hakulomakkeeseen

https://www.lyyti.in/Vauvojen_varikylpy_ohjaajakoulutus_6650

Lisätietoja koulutuksesta:

Sanna Pajunen-Kyynäräinen, varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
| 044 701 9767

Vauvojen värikylpy on kuvataidetoiminnan muoto, jossa vauvat vanhempineen työpajaan osallistuen tuottavat visuaalista ilmaisua erilaisia materiaaleja sekä väri- ja maalausaineita tunnustelemalla ja käyttämällä. Vauvojen värikylpy -työpajatoiminnan keskeiset toimintaperiaatteet perustuvat värien ja materiaalien moniaistilliseen kokemuksellisuuteen ja elämyksellisyyteen, vuorovaikutukselliseen työskentelyyn, hetkessä olemiseen ja toimijalähtöisyyteen. Toiminta ja ohjaajakoulutus on kehitetty Porin lastenkulttuurikeskuksessa.