Galleria Rantakasarmin ensi kevään näyttelyhaku avoinna 30.4. saakka

Galleria Rantakasarmin näyttelyhaku on meneillään, haettavat näyttelyajat sijoittuvat ajanjaksolle tammi–kesäkuu 2019. Haun deadline 30.4.2018.

Yksittäinen näyttelyaika on neljä viikkoa. Galleria on kooltaan 228 m2, tila jakautuu kahteen 114 m2 näyttelysaliin, joita voi hakea myös erikseen. Tunnelmaltaan ainutlaatuinen tila soveltuu sekä yksityisnäyttelyille että laajoillekin ryhmänäyttelyille ja esille sopii monen tyyppisiä kokonaisuuksia: maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, valokuvia, installaatioita ja videoteoksia.

Galleria Rantakasarmin näyttelyt toteutetaan taiteilijavetoisesti, näyttelyvalvonta ja -tiedottaminen kuuluvat näyttelyä pitävän taiteilijan / taiteilijaryhmän vastuulle. Näyttelyvuokra on kohtuullinen, eikä myynnistä peritä provisiota.

Tarkempia ohjeita hakijoille, www.helsingintaiteilijaseura.fi http://helsingintaiteilijaseura.fi/galleria-rantakasarmi/nayttelyaikojen-haku/

Näyttelytila ja kuvia
http://helsingintaiteilijaseura.fi/galleria-rantakasarmi/nayttelytila/

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 30.4.2018 (saman päivän postileima kotimaasta kelpaa) Hakemus sisältää täytetyn hakemuslomakkeen, näyttelysuunnitelman, ansioluettelon, kuvaluettelon ja kuvia muistitikulla tai cd:llä jpg-muodossa.