Galleria Ars Liberan näyttelyhaku vuodelle 2019, haku 31.8. saakka


Galleria Ars Libera kutsuu taiteilijoita ja taiteilijaryhmiä jättämään näyttely-, tapahtuma- ja projektiehdotuksia vuodelle 2019. Haemme tilaan uusia, nykytaiteeseen keskittyviä ehdotuksia. Tila on taiteilijoille maksuton.

NÄYTTELYOHJELMISTO 2019
Vuonna 2019 näyttelyohjelmisto koostuu kolmesta 5 viikon
näyttelyjaksosta sekä lyhyemmistä tapahtuma- ja projektijaksoista. Voit ehdottaa näyttelyaikaa, projektia tai tapahtumaa yhdestä päivästä viiteen viikkoon. Vuoden 2019 tapahtumat sijoittuvat aikavälille 4.3. – 31.8.

Hakemus koostuu:
– Hakijan yhteystiedot: etu- ja sukunimi, puhelinnro, s-posti. Taiteilijaryhmällä on oltava yhteyshenkilö.
– Näyttely/tapahtuma/projektiehdotuksesta
– Ehdotusta tukevasta kuva-aineistosta. Jos ehdotuksesi sisältää liikkuvaa kuvaa, liitä videolinkki hakemukseesi.
– Ansioluettelosta

Lähetä hakemus yhtenä pdf-tiedostona (maksimikoko 4 MB).

Hakemukset voidaan kirjoittaa suomeksi tai englanniksi. Määräaika on 31.8.2018 (23:59 Suomen aikaa). Hakemuksessa tulee ilmoittaa näyttelyjakson toivottu ajankohta sekä kesto. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen: 

GALLERIA ARS LIBERA
Galleria Ars Libera on uusi, nykytaiteeseen keskittyvä epäkaupallinen näyttelytila ja se sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, osoitteessa Suokatu 30. Näyttelytila on kooltaan 96 m²: katutason ikkunallinen tila 48 m² ja alakerran ikkunaton tila 48 m². Gallerian toiminnasta vastaa Kuopion Kuvataiteilijat ry Ars Libera.Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tehostaa näyttelytoimintaa ja vahvistaa kuvataiteilijoiden asemaa.

Lisätietoa:
http://arslibera.com/galleria/

https://www.instagram.com/galleria.arslibera/