Barcelonan valo -kuvauskurssi Barcelonassa 27.9. – 30.9.2018.

Katseen konsultit järjestää neljän päivän mittaisen kuvauskurssin Barcelonassa 27.9. – 30.9.2018. Kurssilla lähestytään ihmisiä, arkkitehtuuri ja kaupunkia valon kautta.

Valo ja varjo muodostavat valokuvauksen peruselementit. Espanjan polttava päivänvalo, hämyinen ilta ja musta yö ovat valokuvaajalle hankalia, mutta haastavuudessaan palkitsevia. On kyse sitten Ravalin kaupunginosan jyrkistä valoista ja varjoista, suorasta keskipäivän auringonvalosta Placa de Catalunyalla tai katuvalojen loisteesta kaupungin uusilla asuinalueilla, valon käsittelyn avulla kaikista näistä pystyy kertomaan erilaisia tarinoita. Kurssilla etsimme yhdessä keinoja siihen, kuinka valoa pystyy taivuttamaan sisällöllisesti ja muodollisesti erilaisiin tarkoituksiin.

Kurssin alussa valokuvaajat Jari Silomäki ja Harri Pälviranta luennoivat valon merkityksestä dokumentaarisessa valokuvailmaisussa ja -kerronnassa. Tämän lisäksi kuvaamme päivittäin harjoitustehtäviä erilaisissa valo-olosuhteissa. Etsimme yhdessä uusia välineitä, tapoja ja metodeita hallita valoa muuttuvissa olosuhteissa.

Aloitamme torstai 27.9.2018 aamulla ja lopetamme sunnuntaina 30.9.2018 iltapäivällä. Tarkempi kurssisuunnitelma julkaistaan toukokuussa 2018!

Kurssin hinta 450 euroa. Kurssi pitää sisällään opetuksen neljänä päivänä, opetusmateriaalit, henkilökohtaiset ohjaukset ja opetussessioiden aikana kahvit, juomat ja purtavat.

Kukin kurssilainen järjestää matkansa itse, mutta tarpeen vaatiessa annamme konsultointia kivoista hotelleista ja sopivista matkajärjestelyistä. Kurssille otetaan mukaan vain 10 kuvaajaa!

Lisää tieto kurssista löytyy täältä: https://katseenkonsultit.fi/Barcelonan-valo

katseenkonsultit.fi

Harri Pälviranta

+358 40 5811770

Jari Silomäki

+358 50 5059532