Arkkitehtuurimatka Japaniin 3.-15.9.2018, ilmoittautumiset 30.5. mennessä

Betonin arkkitehtuurimatka Japaniin 3. – 15.9.2018

Betoni järjestää vuosittaisen arkkitehtuuri- ja ympäristörakentamisen kiertomatkan Japaniin 3. – 15.9.2018. Kierrämme Tokion lisäksi Kiotossa sekä Osakassa ja pistäydymme Hiroshimassa. Tutustumme uusimpiin ja mielenkiintoisiin rakennus- ja ympäristökohteisiin – unohtamatta klassikkoja. Kohteina mm. kulttuurirakennuksia, liike- ja toimistorakentamista, sekä uutta asumista. Myös päiväkoteja ja kouluja sekä infra- ja ympäristörakentamisen kohteita. Tutustumme myös perinteiseen rakentamistapaan Japanissa.

Hinnat täsmentyvät. Alustava hinta 4000 – 4500,- / hlö. Hinta sisältää: lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, tiedossa olevat polttoainelisämaksut, majoitus em. hotelleissa valitussa huonetyypissä, aamiainen päivittäin, lounaat ja illalliset, juna- ja bussikuljetukset ohjelman mukaisesti, opastukset ja sisäänpääsyt (museot jne.).

Alustava matkaohjelma tulossa www.betoni.com -sivuille. Ilmoittaudu jo osoitteessa 30.5.2018 mennessä:https://my.surveypal.com/Betonin_Arkkitehtimatka_2018

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiivis matka ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

TERVETULOA!

Lisätietoja: Maritta Koivisto
päätoimittaja Betoni, arkkitehti SAFA,
, www.betoni.com