Lakimies Jussi Ilvonen on aloittanut Suomen Taiteilijaseurassa

Lakimies Jussi Ilvonen on aloittanut tällä viikolla Suomen Taiteilijaseurassa. Hän sijaistaa Anna Kuusta, joka on juuri jäänyt äitiysvapaalle.

Ilvonen antaa jäsenjärjestöihin kuuluville taiteilijoille oikeudellista neuvontaa taiteilijan työhön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Jussi Ilvonen on aiemmin työskennellyt lakimiehenä kirjailijajärjestössä, ja hänellä on kokemusta myös työstä lakitoimistossa.

”Odotan innolla kuvataiteilijoiden kanssa työskentelemistä. Ottakaa yhteyttä!”, kehottaa Ilvonen.

Lakimiehen puhelinaika on nyt torstaisin klo 10-13

Suomen Taiteilijaseuran lakimies antaa jäsenjärjestöihin kuuluville taiteilijoille oikeudellista neuvontaa taiteilijan työhön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Kysymys on jäsenpalvelusta, joka on kaikkien STS:n jäsenliittoihin (Taidemaalariliitto, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto, Suomen Taidegraafikot, Muu ry) kuuluvien kuvataiteilijoiden käytettävissä. Lakimiehen puoleen voi kääntyä esimerkiksi tilaus- ja näyttelysopimusten yhteydessä sekä tekijänoikeuksiin, verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyvissä kysymyksissä. Lakimies neuvoo ja avustaa jäsentaiteilijoita esimerkiksi sopimusten valmistelussa sekä verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyvissä prosesseissa.

Lakimies Jussi Ilvosen tavoittaa parhaiten puhelimitse torstaisin klo 10-13 numerosta 050 434 4280. Ilvosen sähköpostiosoite on

Lue lisää lakimiehen palveluista