Lakimiehen koulutus: Työn organisointi ja arvonlisävero 21.2.2017

Suomen Taiteilijaseuran lakimies, varatuomari Anna Kuusi kouluttaa keväällä 2017 taiteilijoita oikeudellisissa kysymyksissä. Tervetuloa mukaan!

Koulutukset järjestetään tiistai-iltapäivisin (verokoulutus maanantaina 27.3.) klo 13-16 Suomen Taiteilijaseuran toimistolla osoitteessa Iso Roobertinkatu 3-5 A 22 00120 Helsinki.

Kuhunkin koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa. Koulutukset ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua kaikki STS:n jäsenjärjestöjen (MUU, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Kuvataidejärjestöjen liitto, Suomen Taidegraafikot, Taidemaalariliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto) taiteilijajäsenet. Ilmoittautuminen on sitova, koska koulutuksiin on vain rajallinen määrä paikkoja. Jos kuitenkin sairastut tai sinulle tulee muu este, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian:

Koulutukset lähetetään suorana STS:n Facebook-sivulla. Videota koulutuksesta voi katsoa sivulla myös tilaisuuden jälkeen.

Tiistaina 21.2. klo 13-16 aiheena on työn organisointi ja arvonlisävero. Miten taiteellinen työ tulisi organisoida erityisesti toimintamuodon, laskutuksen ja verotuksen näkökulmasta?

Ilmoittaudu mukaan