Haettavissa näyttelyaikaa Galleria 3H+K -näyttelytilasta syksylle 2018

Taiteilijaseura NYTE ry:n ylläpitämä näyttelytila Galleria 3H+K sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa valoisassa huoneistossa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 47. Näyttelytilaa on yhteensä n. 100 m², 49 m² huone ja 40 m² huone.

Näyttelyaikaa haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, jonka liitteenä on kuvamateriaalia teoksista, joko sähköpostilla tai kirjepostilla.

Normaali näyttelyaika on 3 viikkoa. Näyttelyvuokra on yhteensä 600,00 euroa. Tilaa voi vuokrata myös huoneittain, jolloin 49m² huone on 325,00 euroa ja 40m² huone on 275,00 euroa. Jäseniltä 300 euroa ja 250 euroa.

Taiteilija vastaa näyttelyn ripustuksesta ja purkamisesta, teosten kuljetuksista ja vakuutuksista, kutsujen ja lehdistötiedotteen laatimisesta sähköisesti, julisteiden painatus- ja postituskuluista sekä avajaistarjoilusta. NYTE vastaa tiedotuksesta, sähköisten kutsukorttien ja tiedotteiden lähettämisestä kattavalla listalla, julisteiden levityksestä, näyttelyn valvonnasta ja tilan siivouksesta, sekä avustaa omien resurssien mukaan näyttelyn ripustuksessa ja purkamisessa.

Tapahtumaviikonloput ovat jokaisen näyttelyn välillä olevia vapaita viikonloppuja. Ne ovat haettavissa erilaisille kokeellisille tapahtumille, keikoille, työpajoille ja muille mahdollisille projekteille. Avoimet ajat voit tarkistaa näyttelykalenterista tai kysyä sähköpostitse.

Lisätietoja:
Näyttelysihteeri Henna Tyrväinen / 040 7283443
galleria3hk [at] gmail.com / nyte.fi