Ateljeesäätiön työhuoneita haettavana Espoossa

Ateljeesäätiö on aloittanut yhteistyön Espoon kaupungin kanssa työhuoneiden tarjoamiseksi kuvataiteilijoille.  Ensimmäisenä kohteena on ns. Keran alue, jonne perustetaan työhuoneyhteisö kuvataiteilijoille. Vuokrattavana on n. 200 m2  tilaa, josta tarjotaan 1.1.2018 alkaen kuvataiteilijoiden käyttöön eri kokoisia työhuoneita.

Keran alue sijaitsee Espoossa Nihtisillan ja Karamalmin alueiden välissä. Alueelle on hyvä yhteys mm. lähijunalla Keran asemalle ja bussiyhteydet mm. Turunväylältä. Espoon kaupungin tavoitteena on kehittää Kerasta kulttuuripainotteinen asunto- ja toimipaikka-alue. Tyhjeneviin teollisuustiloihin osoitetaan uusia toimintoja, ja asuntojen uudisrakentaminen on vilkasta.

Kuvataiteilijoiden työhuoneet ovat osoitteessa Kutojantie 3 sijaitsevan toimistotalon toisessa kerroksessa. Tiloihin on hissiyhteys. Välineiden pesupaikka sijoitetaan käytävälle. Taiteilija voi valita työhuoneen kooksi 11m2, 22m2 tai 33m2. Myös suuremmat kokonaisuudet ovat mahdollisia.

Työhuoneiden vuokra on 7,8 € / m2. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja yhteisten tilojen siivous.

Vuokrasopimukset tehdään Ateljeesäätiön työhuonesopimusmallin mukaisesti, mm. 3kk vuokravakuus edellytetään. Sopimukset tehdään määräaikaisina kolmeksi vuodeksi, mutta vuokralaisella on normaali irtisanomisoikeus. Ateljeesäätiön työtilojen yleiset sopimusehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla.

Ateljeesäätiön työhuoneen hakulomakkeelle tehdyt hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 11. joulukuuta 2017 osoitteella Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, Lemuntie 4 D, 00510 Helsinki. Myös viimeisen päivän postileima hyväksytään kotimaan lähetyksissä.

Keran tilojen hakulomakkeen saat säätiön toimistosta tai tästä linkistä.

Tiloissa on näyttö maanantaina 4. joulukuuta 2017 klo 15.00 – 16.00.

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913,