Ateljeesäätiön residenssihaussa haettavana työskentelyjaksoja Pietarin taiteilijahuoneistosta keväältä 2018

Haettavana: Pietarin taiteilijahuoneiston työskentelyjaksot tammi-toukokuu 2018

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa suomalaisten kuvataiteilijoiden ja muiden taiteen kentän ammattilaisten käyttöön Pietarin ydinkeskustassa 46,5 neliön ateljeeasuntoa. Ateljeeasunto sijaitsee Pietarin Suomi-talossa, sen viidennessä kerroksessa. Vuoden 2018 työskentelyjaksoista nyt haussa on tammi-toukokuun jaksot. Huoneistoa vuokrataan kahden viikon tai yhden tai useamman kuukauden jaksoissa. 

Taiteilija-asunto käsittää yhtenäisen työ-, oleskelu ja makuutilan, avokeittiön ja suihku/wc:n.  Huoneistossa on asumiseen tarvittava perusvarustus ml. laajakaista ja tv. Tila mahdollistaa asumisen ja työskentelyn ja soveltuu enintään kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Suomi-talossa on hissi ja vartiointi (24h), ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä pesukone, sauna sekä Suomi-instituutin kirjasto.  

Huoneiston vuokra on 450 €/2 vko tai 790 €/kk. Puolisolta peritään 25 % lisämaksu, lapselta 5 % lisämaksu. Etusijalla ovat Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöihin – TML, STG, SKL, VTL ja Muu ry – kuuluvat taiteilijat. Edellä mainittuihin liittoihin kuulumattomilta peritään vuokra 25 %:lla korotettuna.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 24. marraskuuta 2017 klo 16.00 Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön toimistoon, Lemuntie 4 D, 00510 Helsinki. Hakemuksen voi halutessaan lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen   Tällöin liitteiden tulee olla pdf-tiedostoja, yhden liitteen maksimikoko on 4 Mt.

Hakulomakkeen saa Ateljeesäätiön sivuilta. 

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, suunnittelija Riikka Suomi-Chande, puh.(09) 72680471, info(at)ateljeesaatio.fi